Tel: + 86 152 0161 9036

Email: [e-mail védett]

EN
Minden kategória

Tányérkerék

Főoldal>Termék>Henger fogaskerék>Tányérkerék

Involute gyűrűs fogaskerék/ötvözött acél belső fogaskerék nagyteljesítményű sebességváltóban, egyedi gyártású, nagy átmérőjű

Származási hely:

Jiangsu tartomány, Kína

Márkanév:

JIANGSU WENAN HEAVY INDUSTRY CO., LTD.

Modell száma:

G-2

  • Leírás
  • Műszaki adatok
  • Alkalmazási területek
  • Versenyelőny
  • Vizsgálat
Leírás

Gyors részletek:

1. Belső fogaskerék, belső hálómű, fogaskerékgyűrű

2. Hidraulikus termékekben, például fogaskerék -szivattyúban és sebességváltó rendszerben, mint sebességváltó, sebességcsökkentő, ipari reduktor stb.

3. Elérhető: átmérő <= 2 méter

Minimális rendelési mennyiség:

1

Ár:

A specifikációktól függően

Csomagolás Részletek:

karcálló, rozsdaálló, nedvességálló vagy igény szerint

Szállítási határidő:

A célországtól függően

Supply Ability:

bőséges

A gyűrűs fogaskereket belső henger alakú fogaskeréknek vagy belső fogaskeréknek is nevezik. A külső hengeres fogaskerekekhez képest a gyűrűs fogaskerekek fogaskerekei a hengeres test belső oldalán találhatók. Általában egy (pl. Egy belső fogaskerék -szivattyúban) vagy több külső fogaskerék (pl. Bolygókerekes hajtóműrendszerben) van összekötve egy gyűrűs fogaskerékkel. Konkrétan, a fogaskerék alakjának megfelelően a gyűrűs fogaskerekek közé tartozik a fogaskerék és a spirális fogaskerék. A fogaskerék tipikus profilja is önkényes.

Műszaki adatok

Anyag

Nagy szilárdságú ötvözött acél, pl. 18Cr2Ni4W, 20Cr2Ni4A, 17CrNiMo6, 18CrNiMo7-6, 20CrMnTi, 40CrNiMo, 30CrMnSi, 27SiMn, 35CrMo, 42CrMo, 40Cr, stb.

Modul (mm)

0.1 ~ 50

Pitch átmérő (mm)

48 ~ 1800

Külső átmérő (mm)

50 ~ 2000

Fogfény

Standard, nagy pontosságú

Fogtípus

Egyenes fogak, spirális fogak

Megengedett nyomaték (Nm)

0 ~ 1000

Alkalmazási területek

A gyűrűs fogaskerék a bolygókerekes hajtómű fontos része. A bolygókerekes hajtóműveket széles körben használják az autóipar automatikus sebességváltó -rendszerében. Ezenkívül a gyűrűs fogaskerekeket számos ipari sebességcsökkentő és hidraulikus termékben, például fogaskerék -szivattyúban is használják.

Versenyelőny

- a gyűrűs fogaskerék és a bolygókerekes hajtómű rajzokból, 3D -s modellekből vagy egyszerű alkatrészekből való testreszabásának képessége.

- a nem szabványos gyűrűs fogaskerekek gyártásának képessége.

- a gyártási folyamat integritása, beleértve az anyagválasztást, kovácsolást, finom megmunkálást, csiszolást, hőkezelést és felületkezelést stb.

Vizsgálat